Antena Meniu Search
x

Românii cu dare de mână dau sejururile all inclusive pe vacanţele exotice

Încet-încet, românii cu dare de mână dau sejururile all inclusive pe vacanţele exotice. Agenţiile spun că excursiile spre America de Sud şi Asia se vând bine.

Vezi și

Încet-încet, românii cu dare de mână dau sejururile all inclusive pe vacanţele exotice. Agenţiile spun că excursiile spre America de Sud şi Asia se vând tot mai bine în fiecare an. 

În fiecare an, vânzările la vacanţele exotice cresc cu 10%. Motive principale sunt două. Salariile au mai crescut, iar românii vor să mai încerce şi alte destinaţii în afară de clasicele Grecia şi Turcia. 

Preţurile pentru vacanţele exotice au mai scăzut şi ele în ultimii ani. Cea mai ieftină destinaţie exotică este, acum, Thailanda. Aici, un sejur de zece zile costă 1.400 de euro de persoană.

Ceva mai mulţi bani plătim pentru un sejur în Costa Rica. 10 zile ne costă 2.300 de euro.

Pe lângă plajă, românii vor să şi viziteze locurile exotice, aşa că mulţi aleg o vacanţă mixtă, adică şi sejur, şi circuit. O astfel de ofertă, în Cuba, spre exemplu, costă 2.000 de euro. Durează zece zile, timp în care se vizitează şase oraşe.

Un tur exotic mai complex, în Asia, costă 2.400 de euro. Se vizitează trei ţări, Vietnam, Cambodgia şi Thailanda. 

Important de spus este că excursiile opţionale se plătesc separat, iar în majoritatea ţărilor exotice trebuie puşi bani deoparte şi pentru bacşişuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Românii cu dare de mână dau sejururile all inclusive pe vacanţele exotice