Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vacanţă la mare, mai scumpă. Tarifele la cazare şi servicii s-au majorat cu 30%

A început vacanţa mare, iar mulţi români au pornit cu familia spre mare. 40 de mii de oameni sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână pe litoral. S-a încheiat programul "litoralul pentru toţi", iar tarifele au fost majorate.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 21:43

A început vacanţa mare, iar mulţi români au pornit cu familia spre mare. 40 de mii de oameni sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână pe litoral. Cei care îşi vor prelungi vacanţa trebuie să aibă ceva resurse financiare. S-a încheiat programul "litoralul pentru toţi", iar tarifele au fost majorate. Pentru a-i ţine pe turişti departe de pericole, oficialii anunţă că ar putea apărea curând Poliţia Plajelor.

Cele 26 de grade din aer au fost potrivite pentru un început de vacanţă. Şi apa a fost pe placul amatorilor de senzaţii tari. Şi-au început ziua cu o plimbare cu banana.

Nici nu e de mirare că au venit pe litoral cu atâta bună dispoziţie. Începe vacanţa mare. 

Vezi și

Cu 30% s-a scumpit totul, în doar o săptămână. Şi e doar începutul exploziei tarifelor.

Turiştii care merg acum la mare plătesc, în medie, pentru o cameră dublă, într-un hotel de 3 stele, 200 de lei. Un apartament costă dublu. 

Locuri se găsesc şi pentru cei mai pretenţioşi. 

ELENA LUIZA OPREA, manager vânzări hotel 4 stele:

Acum tariful este de 400 de lei pentru dublă superioară şi la sfârșitul lunii mai a fost 320 de lei.

Şi să te răcoreşti la terase e din ce în ce mai costisitor. În autoserviri se munceşte la foc continuu, mai ales că 40.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral, în acest weekend. 

Şi pe măsură ce se umple litoralul, cresc şi alertele. Autoritatile isi doresc sa infiinteze politia plajelor astfel incat salvamarii sa aiba sprijin in momentul in care au de-a face cu turisti indisciplinati care intra in apa desi scaldatul este interzis.

IOAN DENEŞ, ministrul Apelor şi Pădurilor:

E importanta problema semnalata de dumneavoastra si o sa o informez ca o data pe dna ministru ca sa fie rezolvata la timp aceasta problema. 

Poliţia plajelor ar urma să stopeze comerţul ambulant, să stea cu ochii pe cei care nu menţin curăţenia şi să-i sancţioneze pe cei care intră cu animalele în zonele interzise. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri economice » Vacanţă la mare, mai scumpă. Tarifele la cazare şi servicii s-au majorat cu 30%