Antena Meniu Search
x

Video Japoneza, printre cele şase cursuri noi la Şcoala Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

La Școala FDVDR a început o nouă sesiune de înscrieri. Curricula se mărește cu 6 cursuri noi. Unul dintre cele mai interesante este cel de scriere în limba japoneză. Aici, copiii vor învăţa nu doar limba japoneză, dar şi lucruri interesante despre cultura niponă.

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 09:41

Vezi și

Cu o experiență de peste 10 ani în predarea limbii japoneze, profesorul Silvia Pătrașcu începe unul dintre cele mai interesante cursuri organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cursul de japoneză.

Silvia Pătrașcu, profesor limba japoneză: Cursul de japoneză este un început pentru copiii care au această curiozitate. Să vadă cum este, să vadă dacă le place.

Japoneza pentru copii

Împărțit în 8 module, cursul este adresat copiilor între 10 și 14 ani. Participanţii vor învăţa cum funcționează scrierea în limba japoneză şi câte sisteme de scriere sunt.

Pe acelaşi subiect

Silvia Pătrașcu, profesor limba japoneză: Vom şi vorbi câteva dialoguri de început, de bază, vom discuta despre lucruri culturale.  

Metoda de predare este una interactivă, folosindu-se pe lângă manual, materiale video și audio, planșe educaționale și jocuri.

Silvia Pătrașcu, profesor limba japoneză: Trebuie să-ţi dai voie să fii începător. Iar această capacitate de a fi din nou clasa întâi, de a învăţa din nou de la capăt, de a urma procesul pas cu pas şi de a te bucura de rezultat la final este o abilitate care îi va susţine toată viaţa. Mereu vor avea ceva nou de învăţat.

Cursurile sunt gratuite și se desfășurate online, pe platforma națională de e-learning "Școala FDVDR". Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul fundatiadanvoiculescu.ro, până pe 10 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Japoneza, printre cele şase cursuri noi la Şcoala Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României