Antena Meniu Search
x

Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al FDVDR

De Redactia Observator la 08.09.2021, 16:35
Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al FDVDR
Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al FDVDR

În perioada 6 – 26 septembrie sunt deschise înscrierile pentru cursurile desfășurate în fiecare an educațional de către Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR). Cursurile sunt gratuite în totalitate, se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 6 și 18 ani și se vor desfășura online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

„Sunt aşteptaţi copii și tineri interesați de astronomie, informatică, aritmetică mentală, biologie, gastronomie moleculară. De asemenea, există cursuri pentru pasionații de scenografie, scurt metraj, teatru, regie film, arte vizuale sau istorie și creație muzicală.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creative sau arta conversației.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine. Începând din acest an, copiii pot opta, în afară de limba engleză, pentru cursuri de limba greacă sau japoneză”, transmite FDVDR, într-un comunicat de presă.

Zecile de cursuri din domenii diverse sunt interactive și îi ajută pe copii să își dezvolte o serie de abilități și competențe și să aprofundeze cunoștințele din ariile care îi interesează, fiind suportul perfect în procesul educațional.

Cursurile sunt susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la la ITC Edustem, Playouth România, Brainy Kids Center – LNPE, Știință cu Sare și piper, Asociația Interculturală Romano-Elenă ”DACIA”, Școala Internațională de Limba Română ”DACIA” din Atena, Fischer International, partenerii acestui program educațional.

Lansate în 2010, cursurile au fost urmate până în prezent de peste 15.000 de copii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al FDVDR