Antena Meniu Search
x

Video Cursuri gratuite la Clubul de Excelenţă al FDVDR. Au început înscrierile

O veste bună pentru cei mai buni elevi din România care aleg să îşi aprofundeze cunoștințele, să își dezvolte vocabularul și să învețe de la cei mai buni specialiști în domeniu. Au început înscrierile pentru cursurile gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional. Copiii care doresc să facă performanță la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning a şcolii. 

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 08:42

Vezi și

Sunt aşteptaţi copii și tineri pasionați de știință și tehnologie, jurnalism și comunicare, arte sau limbi străine. Printre noutățile acestei ediții se numără cursul de aritmetică mentală.

Alina Dragomir, trainer Brainy Kids Center: Îmi face o mare plăcere să pot ajuta o parte dintre acești copii.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creativă sau arta conversației.

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: Îi ajută pe participanți să înțeleagă importanța ascultării active.

Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

Florentina Negrescu, psiholog Școala FDVDR: Copiii vor avea posibilitatea să își cunoască resursele.

Copiii pot opta, în afară de limba engleză, și pentru cursuri de limba greacă

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine. Începând din acest an, copiii pot opta, în afară de limba engleză, și pentru cursuri de limba greacă. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a încheiat un acord de parteneriat cu Asociația Interculturală Româno-Elenă "DACIA" din Atena. În cadrul acestui parteneriat, la Școala FDVDR vor avea loc cursuri de limba greacă, dar și alte proiecte educaționale care au ca scop susținerea copiilor și tinerilor români din afara țării, care își doresc să facă performantă.

Daniela Popescu, președinte Asociația Interculturala Româno-Elenă "DACIA" din Atena: Suntem onorați de semnarea acestui parteneriat.

Scopul acestui program național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță să beneficieze de programul gratuit de educație complementară al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: Cursurile vin în ajutorul tinerilor și adolescenților.

Înscrierile au loc până pe 26 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Educatie » Cursuri gratuite la Clubul de Excelenţă al FDVDR. Au început înscrierile