Antena Meniu Search
x

Video "Pupă mâna!" Elev pus în genunchi, umilit și lovit sălbatic de alt băiat, în fața unui colegiu din Tulcea

Scene revoltătoare filmate în fața Colegiului Dobrogean "Spiru Haret" din Tulcea, acolo unde un elev în clasa a IX-a a fost umilit și lovit fără milă cu palmele și pumnii de un coleg, în fața altor adolescenți care nu au intervenit, ba dimpotrivă, s-au amuzat și au încurajat bătaia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.03.2023, 19:44

Vezi și

Filmarea a ajuns și la poliție, care s-a autosesizat și efectuează cercetări care vizează infracțiuni de lovire sau alte violențe. 

"Ca urmare a imaginilor video apărute în spațiul public cu privire la un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unități de învățământ de pe raza municipiului Tulcea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele implicate în incident și desfășoară activități pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe", a transmis inspector principal de poli'ie Ghenu Monica, de la IPJ Tulcea.

Victima și unul dintre agresori sunt colegi de bancă

În înregistrare se vede cum băiatul de clasa a IX-a este luat la palme şi pumni de către un alt coleg, elev în clasa a VII-a. După mai multe lovituri în zona feței și a abdomenului, tânărul bătut încearcă să se retragă, timp în care lângă el vine o fată care, într-un gest sfidător îl pune să-şi ceară scuze. Apoi, lângă cei doi vine agresorul şi îl pune pe cel bătut să îşi ceară scuze în genunchi în faţa lui şi a fetei şi să le pupe mâinile. La scenele şocante au asistat mai mulţi elevi, dar niciunul nu a sărit în ajutorul elevului de clasa a IX-a. Ba mai mult, s-au amuzat și au încurajat bătaia.

Directorul colegiului spune că, deși faptele s-au petrecut în afara instituției de învățământ, deja s-au stabilit sancțiuni pentru elevii implicați în agresiune. Potrivit lui Florin Anstasiu, "băiatul agresat și cu unul dintre agresori sunt colegi de bancă, chipurile prieteni foarte buni". 

Sursa video: Tulceanoastra.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Educatie » "Pupă mâna!" Elev pus în genunchi, umilit și lovit sălbatic de alt băiat, în fața unui colegiu din Tulcea