Antena Meniu Search
x

Video Aventura America Express 2023 a început. Drumul i-a purtat pe concurenţi în cartierul lui Pablo Escobar, unul dintre cele mai periculoase din Medellin

Cursa de pe Drumul Soarelui în aventura America Express a început aseară! Cele nouă echipe au primit semnalul Irinei Fodor când se așteptau mai puțin. În seara aceasta, concurenții vor da de urma rucsacurilor după încă o bucată istovitoare de traseu și multă muncă. 

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 10:15

Vezi și

Aseară, competitorii s-au angrenat într-o întrecere epuizantă în care au fost nevoiți să-și care bagajele, în căutarea rucsacurilor America Express. Drumul a început din Medellin, capitala criminalității din Columbia în urmă cu câteva decenii, și a dus spre cartierul lui Pablo Escobar, Comuna 13.

Lupta pentru amuletă şi joker, în această seară la America Express 2023

Diseară, însă, concurenții vor da de urma rucsacurilor după încă o bucată istovitoare de traseu și multă muncă. Primele tensiuni vor apărea deja într-una dintre echipe, dar competiția America Express este făcută pentru cei care nu se dau bătuți. 

Tot în seara aceasta, vom vedea și primul joc pentru amuletă și Joker – așadar, întrecerea se întețește, întrucât Jokerul poate oferi un avantaj extrem de prețios în lupta pentru imunitate. Care sunt primele trei echipe care se vor califica la primul joc din cel de-al șaselea sezon America Express și cine se va bucura de amuleta de 1.000 de euro și avantajul Jokerului telespectatorii vor descoperi în ediția realty show-ului din această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Aventura America Express 2023 a început. Drumul i-a purtat pe concurenţi în cartierul lui Pablo Escobar, unul dintre cele mai periculoase din Medellin