Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Britney Spears s-a căsătorit cu ea însăşi. "Cel mai tare lucru pe care l-am făcut"

Britney Spears şochează din nou. Vedeta a postat pe Instagram o poză în care apare în rochie de mireasă, unde în descriere anunţă că s-a căsătorit cu ea însăşi, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 11:56

Britney Spears a declarat pe reţeaua socială că, deşi unii oameni ar putea crede că a se căsători cu ea însăşi "poate părea jenant sau stupid", este convinsă că acesta este "cel mai genial lucru pe care l-am făcut".

Artista are doi fii din două căsătorii 

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani, care s-a afirmat prin hituri precum "Baby One More Time", a distribuit acest mesaj alături de un videoclip în care apare într-o rochie albă din satin, cu voal de dantelă, pe acordurile melodiei "Fields of Gold" a lui Sting.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit mass-media locale, cântăreaţa nu ar fi avut o nouă relaţie după ce s-a despărţit de Sam Asghari, în luna mai a acestui an.

Pe acelaşi subiect

Actorul ceruse divorţul în august 2023, la puţin peste un an de la căsătorie, în iunie 2022.

Spears a fost căsătorită anterior cu Jason Alexander şi cu Kevin Federline, cu care are doi fii, Sean Preston Federline, de 19 ani, şi Jayden James Federline, de 18 ani, potrivit portalului E!News.

Britney Spears îşi şochează fanii din nou. Artista a anunţat că s-a căsătorit cu ea însăşi. "Cel mai tare lucru pe care l-am făcut"

Instagram

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Entertainment » Britney Spears s-a căsătorit cu ea însăşi. "Cel mai tare lucru pe care l-am făcut"