Antena Meniu Search
x

Britney Spears îi cere iertare lui Justin Timberlake pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea ei

Britney Spears îi oferă scuze lui Justin Timberlake pentru lucrurile pe care le-a scris despre el în autobiografia ei, prin intermediul unei postări pe Instagram.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 16:00

- Profimedia

Cântăreața în vârstă de 42 de ani a distribuit o postare pe Instagram în care a spus că îi pare rău dacă „a jignit pe vreunul dintre oamenii la care ține cu adevărat”. Mesajul a fost distribuit împreună cu un clip cu Justin Timberlake cântând la Saturday Night Live.

În autobiografia sa, The Woman In Me, Britney Spears a dezvăluit că a făcut un avort în timp ce se întâlnea cu Justin Timberlake.

„Pentru mine, nu a fost o tragedie. Dar Justin cu siguranță nu a fost mulțumit de sarcină. A spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem mult prea tineri”, a relatat cântăreața în cartea sa, potrivit Mediafax.

Britney Spears avea 17 ani când a început relația cu Timberlake

În 1999, Britney Spears şi Justin Timberlake s-au întâlnit la Mickey Mouse Club, care a fost o rampă de lansare pentru numeroase celebrități, inclusiv Christina Aguilera și Ryan Gosling. Cei doi au fost împreună până în 2002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Britney Spears îi cere iertare lui Justin Timberlake pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea ei