Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine este cel mai frumos bărbat din lume. Un medic estetician din UK a stabilit asta cu un calcul matematic numit "Semnătura lui Dumnezeu"

Cel mai frumos bărbat din lume este actorul Aaron Taylor-Johnson. Pentru cine nu îl cunosc, britanicul de 34 de ani a jucat în Bullet Train alături de preferatul fanilor, Brad Pitt, sau în filmul de acţiune Tenet.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 14:46

Însă, în ciuda notorietăţii destul de scăzute, actorul englez are - conform unui estetician din Regatul Unit - chipul perfect.

Cel mai frumos bărbat din lume este actorul Aaron Taylor-Johnson

Medicul a folosit calculul matematic al raţiei de aur, cunoscută şi ca „Semnătura lui Dumnezeu“, ca să afle proporţiile ideale ale unei feţe perfecte. Iar Aaron Taylor-Johnson este cel care se apropie cel mai mult de acestea. Medalia de argint îi revine lui Lucien Laviscount, cunoscut pentru rolul lui din „Emily în Paris“.

Vezi și

Iar pe locul al treilea este actorul irlandez Paul Mescal în vârstă de 28 de ani, care va juca în a doua parte a filmului Gladiator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Entertainment » Cine este cel mai frumos bărbat din lume. Un medic estetician din UK a stabilit asta cu un calcul matematic numit "Semnătura lui Dumnezeu"