Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Destinaţiile preferate ale marilor staruri internaţionale. Unde îşi petrec vacanţa Paris Hilton, Cristiano Ronaldo, sau familia Beckham

Europa a devenit destinaţia de vacantă preferată a starurilor internaţionale. În această vară, Paris Hilton, Cristiano Ronaldo, David şi Victoria Beckham au decis să se relaxeze cu familia în cele mai luxoase staţiuni ale continentului nostru. Au împărtăşit apoi experienţele lor cu fanii, iar reţelele de socializare au fost inundate de zeci de fotografii. 

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 21:02

Paris Hilton se bucură de prima vacanţă de vară alături de cei doi copii ai ei. În urmă cu câteva zile, moştenitoarea imperiului Hilton şi-a luat familia şi a urcat la bordul unui iaht de lux cu care călătoreşte de-a lungul coastei din Saint Tropez. De atunci pozele în bikini şi clipurile adorabile cu cei doi micuţi au inundat reţelele de socializare. 

Tot în familie a decis să-şi petreacă concediul şi Cristiano Ronaldo. Înainte de a se întoarce la antrenamente cu echipa Al-Nassr, superstarul fotbalului împreună cu partenera sa Georgina Rodriguez şi cei cinci copii ai lor se bucură de mâncare exotică, sporturi nautice şi plimbări pe plajă în Palma de Mallorca. Un videoclip în care cei doi parteneri se întrec cu plăcile de surf motorizate a strâns milioane de aprecieri în mediul online. 

Vara i-a găsit pe membri familiei Beckham bucurându-se de soare pe insula Capri din Italia. Aici, David şi Victoria îşi petrec zilele jucandu se cu coppiii lor, la bordul unui iaht de lux. Serile sunt destinate pentru cine romantice în doi.

Vezi și

Kim Kardashian, pe de alt parte, a decis să-şi ducă cei patru copii la o cabană pe care o deţine pe malul lacului Idaho, unde cei mici au avut parte de plimbări cu barca şi nopţi în corturile amplasate afară. Tot aici, diva în vârstă de 43 de ani, a fost văzută, în urmă cu câteva zile, luând lecţii de surf de la campionul mondial Austin Keen.

Deşi se apropie de 60 de ani, Salma Hayek le-a arătat internauţilor că râmâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Celebra actriţă a postat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii provocatoare, în care apare la piscină, într-un costum de baie din două piese, lăsând la vedere siuleta de invidiat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Destinaţiile preferate ale marilor staruri internaţionale. Unde îşi petrec vacanţa Paris Hilton, Cristiano Ronaldo, sau familia Beckham