Antena Meniu Search
x

Divorţul care zguduie Hollywood-ul. Meryl Streep şi Don Gummer se despart după 45 de ani de căsnicie. Cei doi trăiau separat de 6 ani

Meryl Streep divorţează după 45 de ani de căsnicie. Despărţirea care zguduie presa mondenă nu ar fi însă o noutate. Meryl Streep şi soţul ei, un cunoscut sculptor, s-ar fi mutat în locuinţe separate în urmă cu mai bine de 6 ani. În speranţa unei reconcilieri, ar fi amânat însă un divorţ oficial.  

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 14:36

Vezi și

Zvonurile unui divorţ între Meryl Streep şi Don Gummer existau de mai mulţi ani, dar au luat amploare seara trecută, când actriţa în vârstă de 74 de ani a participat singură la o gală. Vedeta a câştigat premiul cel mare, una dintre cele mai prestigioase distincţii în domeniul artelor, dar din rândul susţinătorilor a lipsit soţul său.

Astăzi, purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat despărţirea. "Don Gummer şi Meryl Streep s-au despărţit în urmă cu mai bine de 6 ani, şi, chiar dacă ei vor ţine mereu unul la celălalt, au hotărât să ducă vieţi separate".

Divorţul care zguduie Hollywood-ul

Meryl Streep şi Don Gummer s-au cunoscut în martie 1978 şi s-au căsătorit şase luni mai târziu. Au împreună 4 copii - 3 fiice şi un băiat. Actriţa şi sculptorul păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywwod, amândoi având doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Meryl Streep: Soţul meu este un artist, este sculptor, şi el m-a susţinut şi m-a înţeles când a venit vorba despre munca mea, iar eu am fost înţelegătoare cu el.

Deşi au trecut prin multe în aproape 40 de ani de căsnicie, în 2017 au decis, cu mare discreţie, să se mute în locuinţe diferite. Treptat, au fost văzuţi din ce în ce mai rar împreună. Divorţul a fost amânat, întrucât amândoi sperau la o împăcare. Cuplul nu a mai ajuns însă la o reconciliere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Divorţul care zguduie Hollywood-ul. Meryl Streep şi Don Gummer se despart după 45 de ani de căsnicie. Cei doi trăiau separat de 6 ani