Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iubita lui Cristiano Ronaldo, internată în spital cu pneumonie

Georgina Rodriguez „a petrecut patru zile” în spital cu pneumonie, dar partenera superstarului Al-Nassr Cristiano Ronaldo este „în sfârșit acasă” în Arabia Saudit, scrie Goal.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 15:17

Georgina Iubita lui Cristiano Ronaldo, internată în spital cu pneumonie - Profimedia

Modelul hispano-argentinian în vârstă de 30 de ani a vizitat Săptămâna Modei de la Paris și Saint-Tropez în ultimele săptămâni, superstarul portughez Ronaldo alăturându-se ei pentru a doua dintre aceste călătorii - în timp ce se bucura de o vacanță de lux.

Cu toate acestea, Georgina și-a informat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a petrecut ceva timp în îngrijire medicală. Ea a postat o imagine care arată o perfuzie în brațul ei, vedeta spunând totuși că s-a întors în casa familiei pe care o împarte cu atacantul Al-Nassr - Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită.

„În sfârșit înapoi acasă! Am petrecut 4 zile la spital cu pneumonie, sunt mai bine acum, dar încă mă recuperez acasă cu familia mea. Trebuie să spun un mare MULȚUMESC tuturor membrilor personalului, medicilor, asistentelor și tuturor celor de la spital... Au avut grijă de mine atât de minunat și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Vă mulțumesc tuturor pentru o ședere atât de minunată”, a scris Georgina pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu un buchet de flori.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Entertainment » Iubita lui Cristiano Ronaldo, internată în spital cu pneumonie