Antena Meniu Search
x

Video Kanye West şi-a lansat noul album printr-un spectacol de zile mari, la Chicago, în faţa a zeci de mii de spectatori

Kanye West şi-a lansat noul album printr-un spectacol grandios la Chicago. Pe scenă a fost construită o replică a casei lui părinteşti din care artistul a ieşit în flăcări. Dar adevărata vedetă a serii a fost fosta sa soţie, Kim Kardashian, care a fost din nou mireasă.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 21:24

Vezi și
  • Alături de Kanye West s-a aflat şi fosta lui soţie, Kim Kardashian.

La şapte ani de la nunta din 2014, Kim Kardashian s-a îmbrăcat din nou în mireasă. Vedeta a urcat pe scenă pe acorduri de orgă şi s-a îndreptat către fostul soţ, care a aşteptat-o cu un zâmbet larg. La finalul spectacolui, în uralele publicului, cei doi au plecat în culise împreună, ţinându-se de mână.

În ciuda aparenţelor, cei doi nu ar forma din nou un cuplu, însă au rămas prieteni buni. Kim spune că îl va susţine mereu pe Kanye  şi a vrut să îi fie alături la lansarea celui mai important proiect muzical de până acum.

Al 10-lea album poartă numele mamei rapperului, "Donda", care a murit în 2007, după complicaţii apărute în urma unei operaţii estetice. Pe scenă, a fost construită o replică a casei părinteşti a artistului, incendiată în timp ce artistul se afla înăuntru. 

Kanye West a depus cerere pentru a-şi schimba numele în Ye

Pe acelaşi subiect

Anterior, pe veranda copiei locuinţei lui Kanye s-au aflat rapperul DaBaby şi Marilyn Manson, acuzat că a abuzat 11 femei. 

Doar 38 de mii din cele 63 de mii de locuri din tribune au fost ocupate, ca urmare a restricţiilor COVID. La stadion a fost funcţional şi un centru de vaccinare, însă numai patru spectatori au ales să le fie administrat serul. 

Printre produsele puse în vânzare s-au numărat şi tricouri care anunţă posibila candidatură a lui Kanye la alegerile prezidenţiale din 2024. La începutul acestei săptămâni artistul a depus o cerere pentru a-şi schimba, legal, numele în "Ye".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Kanye West şi-a lansat noul album printr-un spectacol de zile mari, la Chicago, în faţa a zeci de mii de spectatori