Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle, dezvăluiri după moartea reginei Elisabeta a II-a. De ce şi-a atras critici ducesa de Sussex

Primul interviu al lui Meghan Markle după moartea Reginei Elisabeta a II-a a stârnit admiraţie, dar şi numeroase critici. Ducesa de Sussex a vorbit despre viaţa de părinte, carieră şi relaţia cu Majestatea Sa. Mai multe voci o acuză însă de falsitate şi susţin că, în timpul şedinţei foto, Meghan a încercat să copieze gesturile actriţei Juliei Roberts de la o filmare pentru o reclamă. 

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 22:35

Vezi și

"Îmi place să joc Scrabble, în special Scrabble cronometrat. Şi îmi place să gătesc". Sunt declaraţiile sincere şi relaxate ale lui Meghan Markle în primul interviu acordat unei publicaţii americane după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Dezvăluirile făcute de Meghan Markle

Ducesa de Sussex a povestit despre perioada în care a fost actriţă în celebrul serial Suits, dar şi despre cum a renunţat la carieră când angajamentele regale nu i-au mai permis să continue. Nu regretă nimic şi mărturiseşte că nu ar reveni în lumea strălucitoare a filmului. Are alte planuri: de la munca de birou până la încercările repetate de a învăţa franceză. În plus, nu vrea să sacrifice din timpul petrecut alături de copii, Archie şi Lilibet. 

Meghan Markle: O parte din lucrurile în care găsesc multă putere sau încredere este să mă uit la copiii mei. Am devenit acea mamă care stă cu prietenii şi începe să cânte: "Tiranozaur, ăsta e refrenul!". Şi spun: "Ce cânt? Doamne, cânt Storybots...". Nu cânt melodiile lui Beyonce în acel moment, cânt "Storybots". 

Pe acelaşi subiect

Amintiri cu regina Elisabeta a II-a

Reginei îi păstrează o amintire dragă şi e mândră de relaţia pe care a avut-o cu Majestatea Sa. A amintit şi de cel mai complex proiect personal, podcastul Arhetipuri: "În conversaţiile pe care le am cu femeile din emisiune chiar ajungem să ridicăm lucruri la suprafaţă şi să ne reamintim că e important şi e bine şi perfect normal să fim fiinţe umane cu mai multe faţete şi râdem şi ne distrăm foarte mult, dar cred că săpăm mult mai adânc decât ni s-a permis unora dintre noi până acum". 

Interviul Ducesei a stârnit, însă, şi reacţii negative. Meghan Markle a mărturisit că participarea la show-ul "Deal or not Not Deal" a făcut-o să se simtă obiectivizată. Cele mai dure critici au venit din partea actriţei Whoopi Goldberg: "Obiectivizarea s-ar putea să vină de la tine şi de la cum te-ai simţit tu faţă de cum aceste femei erau portretizate"

Mai multe voci o acuză de falsiate şi susţin  că, în timpul şedinţei foto, Meghan a încercat să copieze gesturile şi chicotelile actriţei Juliei Roberts de la o filmare pentru o reclamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Meghan Markle, dezvăluiri după moartea reginei Elisabeta a II-a. De ce şi-a atras critici ducesa de Sussex