Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Stromae anulează tot mai multe concerte, la nici un an de când s-a întors pe scenă. În 2010, dăduse lovitura cu piesa "Alors on danse"

Stromae, cântăreţul belgian care a dat lovitura în 2010 cu piesa "Alors on danse", se confruntă cu probleme de sănătate ce îl împiedică să urce pe scenă. Artistul, aflat în turneu pentru promovarea albumului "Multitude", a anulat mai multe concerte.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 10:00

Stromae a anulat mai multe concerte
Stromae a anulat mai multe concerte - Profimedia

Cântăreţul belgian Stromae, aflat în turneu pentru promovarea albumului său "Multitude", trebuie să renunţe la alte trei concerte programate săptămâna aceasta la Nantes (vestul Franţei), după ce a fost nevoit să anuleze trei spectacole săptămâna trecută, au anunţat miercuri producătorii săi, relatează AFP.

Concerte anulate din cauza problemelor de sănătate ale lui Stromae

"Starea de sănătate a lui Stromae nu îi permite să susţină cele trei concerte programate săptămâna aceasta pe scena Zenith din Nantes, în perioada 29-31 martie. Prin urmare, suntem nevoiţi să anulăm aceste trei spectacole", a afirmat compania Auguri Productions într-un comunicat citat de Agerpres.

Cântăreţul şi compozitorul belgian, în vârstă de 38 de ani, foarte popular în Franţa, se află în prezent într-un turneu european pentru a-şi promova albumul "Multitude", lansat în urmă cu un an.

Pe acelaşi subiect

Stromae, revenire în muzică

El a revenit pe scenă în vara anului 2022 după o lungă perioadă de absenţă cauzată de epuizare, în urma susţinerii unui număr mare de concerte pentru albumul care l-a consacrat, "Racine Carrée", lansat în 2013. Săptămâna trecută, producătorii săi anunţaseră că Stromae a fost nevoit să îşi anuleze trei concerte în estul Franţei din "motive medicale", fără a oferi alte detalii.

Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, este unul dintre artiştii francofoni cu cele mai mari vânzări de muzică din lume. El a strălucit în februarie la premiile "Victoires de la Musique" din Franţa. "Multitude" s-a impus la categoria cel mai bun album, iar Stromae a fost desemnat artistul masculin al anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Motivul pentru care Stromae anulează tot mai multe concerte, la nici un an de când s-a întors pe scenă. În 2010, dăduse lovitura cu piesa "Alors on danse"