Antena Meniu Search
x

Video Prânzul nominalizaților la Oscar. "Class Photo", momentul-cheie al evenimentului la care au participat celebrele vedete

Academia Americană de Film a găzduit prânzul anual al nominalizaţilor la Oscar. Evenimentul, care a strâns la un loc vedetele marelui ecran, a avut loc într-un hotel celebru din Beverly Hills. Iar seara a culminat cu fotografia anuală intitulată "Class Photo", sau generaţia Oscar 2024. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 20:50

Vezi și

Înainte de cea de-a 96-a gală a premiilor Oscar, Academia americană de Arte și Științe Cinematografice a decis să-i sărbătoarească pe toți nominalizații din acest an la un prânz exclusivist. Au fost invitaţi 179 de actori, regizori, scenarişti, compozitori şi tehnicieni care aşteaptă nerăbdători decernarea premiilor Oscar din 10 martie. Printre ei: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Ryan Gosling sau Cillian Murphy.

Momente cheie la prânzul anual al nominalizaţilor la Oscar

Toţi ochii au fost însă pe Margot Robbie, care a ratat nominalizarea pentru cea mai buna actriţă după ce a interpretat rolul celebrei Barbie. Actriţa de 33 de ani a păşit zâmbitoare în faţa camerelor de filmat, salutându-şi cu entuziasm fanii. 

Momentul principal al evenimentului a fost, ca de obicei, o fotografie a întregului grup de nominalizați. Numele lor au fost strigate pe rând, ca la începutul unui nou an şcolar.

Potrivit caselor de pariuri, pelicula lui Christopher Nolan, Oppenheimer, are cele mai mari șanse să ia Oscarul pentru cel mai bun film în acest an, iar Cillian Murphy ar putea fi onorat cu premiul pentru cel mai bun actor. Tot la Oppenheimer ar putea merge şi Oscarul pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun scenariu. 

La cea mai bună actriţă în rol principal, balanţa înclină însă spre Lily Gladstone pentru rolul din filmul Killers of the Flower Moon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Prânzul nominalizaților la Oscar. "Class Photo", momentul-cheie al evenimentului la care au participat celebrele vedete