Antena Meniu Search
x

Un tânăr ucrainean a furat un taxi în Capitală. În timp ce şoferul îi punea bagajul în spate, s-a suit la volan şi a fugit cu maşina

Un tânăr ucrainean în vârstă de 23 de ani a furat un taxi printr-o metodă inedită. A comandat o cursă şi a profitat de momentul în care şoferul a coborât din maşină pentru a-i pune bagajul în portabagaj, s-a suit la volan şi a fugit cu autoturismul. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 23.04.2024, 14:32

Vezi și

A urmat o cursă nebună pe srăzile din Capitală şi după ce a condus minute în şir fără să deţină permis de conducere, bărbatul a abandonat maşina pe Calea Victoriei, a furat telefonul mobil al victimei, după care a fugit.

Totul a fost surprins de camere de supraveghere, atât momentul în care se urcă în atxi şi fuge cu el cât şi momentul în care îl abandonează şi fuge. Incidentul a avut loc pe 12 februarie, după ce individul a comandat un taxi pe o stradă din Sectorul 1.

În momentul în care taximetristul a mers să-i pună bagajele în portbagaj, bărbatul s-a urcat la volan şi a plecat cu taxiul. Acum este cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis.  A fost reţinut pentru 24  de ore, iar astăzi, procurorii vor decide dacă va rămâne sau nu în spatele gratiilor în următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr ucrainean a furat un taxi în Capitală. În timp ce şoferul îi punea bagajul în spate, s-a suit la volan şi a fugit cu maşina