Antena Meniu Search
x

Video Tânăr răpit cu duba din parcarea unui bloc din Bucureşti. A fost sechestrat şi torturat ore în şir, apoi abandonat pe o stradă din Pipera

Răzbunare demnă de filmele cu mafioţi, într-un complex rezidenţial din Capitală! Un bărbat de 33 de ani a fost sechestrat de mai mulţi indivizi, torturat, şi apoi abandonat pe o stradă din Sectorul 1. Martor la răpire, dar înmărmurit de scenele şocante care se derulau în faţa sa, paznicul complexului a dat alarma abia după ce duba a demarat în trombă. Imediat, poliţiştii au pornit pe urmele răpitorilor. După mai bine de două ore, agenţii au reuşit să îl găsească pe bărbat. În stare gravă, victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Denisa Dicu

la 03.05.2024 , 08:22

Un apel disperat la 112 a declansat ieri stare de alertă în Capitală. Paznicul unui complex imobiliar, situat în Nordul Capitalei, anunţa că a fost martorul unei răpiri, chiar în parcarea subterană a clădirii. Victima - un tânăr de 33 de ani. 

Denisa Dicu, reporter Observator: A fost luat de aici, din acest complex din cartierul Băneasa, dar a şi fost băgat cu forţa într-o dubă. Tot aici au venit şi poliţiştii pentru a face mai multe verificări. 

Răpit din faţa unui bloc din nordul Capitalei şi torturat

Vezi și

În mai multe secţii de Poliţie se dă alarma. Începe o misiune contra cronometru, în care fiecare secundă este vitală. Între timp, în duba răpitorilor, pentru a nu opune rezistenţă, indiviziii îşi încătuşează victima. Urmează un drum de aproape 7 km. La un moment dat, agresorii opresc motorul pe o stradă din zona Pipera. Aici, bărbatul de 33 de ani este aruncat din maşină, apoi bătut cu bestialialitate. După ce consideră că şi-au făcut dreptate, bătăuşii îşi văd de drum. Cu ultimele puteri, bărbatul se târăşte până la cea mai apropiată clădire.  

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, cu trupul brăzdat de răni şi aproape de inconştienţă, bărbatul este găsit de poliţiştii Secţiei 6. Acesta este transportat de urgenţă la Spitalul Elias.

Poliţiştii, pe urmele răpitorilor

La doar câţiva metri distanţă de locul în care a fost abandonată victima, ascunsă printre arbuşti şi vegetaţie, în spatele unei clădiri de birouri, agenţii au găsit şi duba suspecţilor. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi încearcă să afle identitatea răpitorilor.

În urma incidentului, o reacţie a venit şi din partea Guvernului. Reprezentanţii instituţiei anunţă că vor pune la dispoziţie toate resursele necesare pentru prinderea suspecţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Tânăr răpit cu duba din parcarea unui bloc din Bucureşti. A fost sechestrat şi torturat ore în şir, apoi abandonat pe o stradă din Pipera