Antena Meniu Search
x

Video "A început să ţipe lumea, se aruncau scaunele, era haos total". Restaurant cuprins de flăcări în Piteşti; zeci clienţi şi angajaţi au fugit din calea flăcărilor uriaşe

Panica aseară la un restaurant din municipiul Piteşti! Peste 50 de persoane, clienţi şi angajaţi, au fugit cât i-au ţinut picioarele din calea flăcărilor uriaşe, după ce terasa de la etajul doi a unităţii s-a aprins ca o torţă. Imediat s-a luat curentul, iar oamenii au fost nevoiţi să înainteze prin beznă pentru a scăpa din infern. Doar intervenţia promptă a angajaţilor restaurantului, a făcut ca totul să nu se transforme într-o tragedie. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Mariana Zaharia

la 05.02.2024, 09:33

Vezi și

Mamă, dar ce senzaţie...

Băi, dar ce la ce mă în halul ăsta?! Să nu vezi. Cum să ia foc în halul ăsta?! 

Ora 20. Fără să bănuiască pericolul, clienţii unităţii coboară în restaurant pentru a lua cina. Pe terasă, câţiva adolescenţi conversează şi se amuză. Într-o fracţiune de secundă, un zgomot asurzitor opreşte distracţia. Alarma de incendiu porneşte brusc.

Proprietar restaurant: Senzorii de fum au citit înainte să apară flacăra şi a început să sune alarma.

Pe acelaşi subiect

George Heisan, angajat: Alarma am oprit-o de jos, am văzut că nu reuşesc să o opresc, m-am dus sus să verific care este problema şi am văzut că e fum. 

Deşi alarma asurzitoare nu putea fi oprită, iar fumul inunda clădirea, clienţii nu au încercat să fugă. 

Adolescent: Prima dată doar se auzise un poc de la geamuri cred, voiau să deschidă geamurile, după se luase curentul pornise alarma...am crezut că e totul ok. 

În doar câteva clipe, clădirea s-a transformat într-o capcană mortală: "Era haos total"

Adolescent: S-a auzit o bubuitură deasupra noastră. Toată lumea se agita, era panică foarte mare. Eram înăuntru, se aprindeau şi se stingeau luminile constant. A început să ţipe lumea pe acolo, se aruncau scaunele, era haos total.

Fără să mai stea pe gânduri, angajaţii restaurantului s-au aruncat în flăcări pentru a evacua clienţii. Printre salvatori se afla şi George. 

George Heisan, angajat: I-am evacuat pe toţi şi am încercat să sting cât s-a putut. 

La sosirea echipajelor de pompieri toată lumea reuşise deja să se salveze din calea flăcărilor, însă atât terasa cât şi acoperişul restaurantului ardeau mocnit. 

Izabela Petre, ISU Argeş: Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Au fost ervacuate din incinta localului aproximativ 50 de persoane.

După zeci de minute în care s-au luptau cu vâlvătaia pompierii au reuşit să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă şi la casele din vecinătate.

Focul ar fi pornit de la supraîncălzirea unui cablu electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A început să ţipe lumea, se aruncau scaunele, era haos total". Restaurant cuprins de flăcări în Piteşti; zeci clienţi şi angajaţi au fugit din calea flăcărilor uriaşe