Antena Meniu Search
x

Foto Doi bătrâni de 80 de ani, găsiţi morţi într-un apartament în urma unui incendiu, în Suceava. Alte 21 de persoane, evacuate

Cel puțin 20 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc din Suceava. Două persoane de 80 de ani au fost găsite fără viaţă în apartamentul lor.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 08:08

Incendiul a izbucnit luni într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun din orașul Suceava. În misiune au fost trimise o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

În interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul, au fost găsite două persoane inconștiente. Este vorba despre un barbat și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani. Pentru ambele persoane, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul, a anunțat ISU Suceava.

Din cauza fumului gros, pompierii militari au evacuat cinci persoane, iar alte 16 s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat și se intervine pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării, a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi bătrâni de 80 de ani, găsiţi morţi într-un apartament în urma unui incendiu, în Suceava. Alte 21 de persoane, evacuate