Antena Meniu Search
x

A refuzat să le ia de băut "prietenilor" şi s-a trezit snopit în bătaie. Bărbatul din Botoşani, lovit în plină stradă

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit cu pumnii după ce ar fi refuzat să le cumpere prietenilor de băut. Incidentul s-a petrecut luni, într-o intersecție din Botoșani.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 18:03

Bărbatul, bătut pentru că nu i-a luat de băut unui tânăr - Shutterstock

Potrivit Jandarmeriei Botoșani, scandalul a avut loc în prima zi a acestui an, la intersecția străzii Primăverii cu strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoșani. Un echipaj de jandarmerie a intervenit, în urma unui apel telefonic făcut de o femeie care a observat altercația.

Bărbatul, bătut pentru că nu i-a luat de băut unui tânăr

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit faptul că, enervat de faptul că bărbatul de 50 de ani a refuzat să cumpere de băut, un tânăr de 25 de ani s-a năpustit cu pumnii asupra acestuia, provocându-i răni în zona capului. La fața locului a intervenit o ambulanță, al cărei echipaj i-a acordat victimei îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

Actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, a transmis Jandarmeria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A refuzat să le ia de băut "prietenilor" şi s-a trezit snopit în bătaie. Bărbatul din Botoşani, lovit în plină stradă