Antena Meniu Search
x

Foto Accident cu 2 morţi şi o persoană inconştientă, pe DN 13 în Brașov. Două maşini s-au făcut praf, după ce una din ele a intrat pe contrasens

Doi bărbaţi au murit şi o femeie este în stare gravă, inconştientă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 13, între localitățile Fișer și Bunești, din județul Brașov. A fost solicitat elicopterul SMURD.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 10:46

Potrivit ISU Brașov, accidentul rutier a avut loc pe pDN13 între localitățile Fișer și Bunești, în care au fost implicate două mașini. La fața locului, salvatorii intervin un echipaj pentru descarcerare, trei echipaje SMURD și elicopterul SMURD. Se pare că unul dintre cele 2 autoturisme implicate în accident a pătruns pe contrasens și s-a lovit de un autoturism care circula regulamentar.

Circulaţia este blocată

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în ciuda eforturilor depuse de catre personalul medical, două dintre cele trei victime au fost declarate decedate. Este vorba despre doi bărbați de 55 de ani, respectiv 60 de ani. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers la ora transmiterii știrii.

Cea de-a treia victimă, o femeie în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă și va fi dusă cu elicopterul la Spitalul Județean Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cu 2 morţi şi o persoană inconştientă, pe DN 13 în Brașov. Două maşini s-au făcut praf, după ce una din ele a intrat pe contrasens