Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Alba: singurele victime sunt doi copii de 6, respectiv 9 ani. A fost chemat elicopterul SMURD de la Mureş

Doi copii au fost răniți într-un accident produs duminică la prânz pe DN 14B, în județul Alba. A fost cerută intervenția elicopterului SMURD de la Târgu Mureș.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 08:39

Vezi și

Potrivit ISU Alba, accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc pe raza localității Crăciunelu de Jos, pe DN 14B. La fața locului intervin o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ cu medic de la Substația Alba, dar și o ambulanță de la Blaj, care era aflată în trafic și a oprit la locul accidentului.

A fost chemat şi elicopterul SMURD

Echipajele medicale au găsit la fața locului două victime neîncarcerate. Ambele victime sunt copii, de 9 și 6 ani. Copilul de 6 ani se află în stare de inconștiență. A fost alertat și elicopterul SMURD de la Mureș, care se va deplasa la accident, a transmis ISU Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Alba: singurele victime sunt doi copii de 6, respectiv 9 ani. A fost chemat elicopterul SMURD de la Mureş