Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Iaşi. O bunică şi nepoata ei de 4 ani, refugiate din Ucraina, au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Accident grav petrecut în Iași, în această dimineaţă. O bunică de 46 de ani și nepoata ei de 4 ani au fost spulberate de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Se pare că victimele sunt refugiate din Ucraina. Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. 

de Angela Bertea

la 01.04.2022, 14:12

Hepta Vezi și

Accident teribil în Iaşi. O bunică de 46 de ani și un copil de 4 ani au fost loviţi în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut pe șoseaua Păcurari. Cele două victime au fost transportate cu multiple leziuni. 

De asemenea, cele două sunt refugiate din Ucraina sosite în România. Copilul a fost preluat și trasportat la ''Sf. Maria'', iar femeia a fost preluată și transportată la ''Sf. Spiridon'' Iași. Se pare că bunica se află într-o stare mult mai gravă, aceasta fiind găsită inconştientă. Copilul este cooperant, conştient, şi o să fie supus mai multor cercetări medicale. 

Din primele cercetări, ele traversau regulamentar strada. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Poliţiştii continuă cercetările, iar în cauză a fost deschis şi un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Iaşi. O bunică şi nepoata ei de 4 ani, refugiate din Ucraina, au fost spulberate pe trecerea de pietoni