Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. 13 mașini s-au ciocnit în drum spre mare, pe sensul de mers București-Constanța

Accident după accident pe Autostrada Soarelui! Două caramboluri s-au produs în această dimineață pe sensul de mers București-Constanța, pe drumul spre mare. 25 de persoane au fost implicate, printre care şi minori.

de Cristina Niță

la 01.08.2024 , 13:50

În primul carambol, produs în apropiere de Podul de la Feteşti.

Opt vehicule au fost implicate într-o tamponare față-spate, traficul fiind restricționat pe banda a doua a sensului de mers către Constanța.

25 de persoane implicate în caramboluri cu 13 mașini, pe Autostrada Soarelui

Vezi și

În cazul celui de-al doilea accident, vorbim despre o tamponare produsă între cinci mașini, în apropiere de localitatea Medgidia. 25 de persoane au fost implicate în ambele caramboluri, printre care și minori. Din fericire, nu au fost victime. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, însă au refuzat transportul la spital.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să mențină distanța de siguranță atunci când vor să frâneze, să nu se angajeze în depășiri periculoase și, dacă vor totuși să depășească, să se asigure foarte bine înainte și să semnalizeze corespunzător.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. 13 mașini s-au ciocnit în drum spre mare, pe sensul de mers București-Constanța