Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inundații în Galați. Comuna Slobozia Conachi, acoperită de noroi. Animalele moarte au fost duse de ape până pe faleza Dunării

La trei zile după inundaţii, urmele dezastrului adâncesc durerea oamenilor din Galaţi. Oamenii sunt prea epuizaţi să mai poată salva ceva, casele şi şcolile sunt înghiţite de noroi, iar animalele moarte au fost duse de ape până pe faleza Dunării. 

de Adrian Obreja

la 16.09.2024 , 20:07

Viitura a trecut iar ploile au încetat noaptea trecută. Oamenii încearcă să-și readucă viața la normal, dar mai este foarte mult până atunci. Urmele dezastrului sunt greu de descris în cuvinte. Oamenii sunt disperați și spun că nu au mai văzut atâta apă niciodată.

Dezastrul lăsat în urmă de ciclonul Boris

În localitatea Berești drumurile au fost pur și simplu măturate, distruse complet. Peste 20 de drumuri nu mai există în acest moment. În Foltești, județul Galați, digul care ar trebui să apere localitatea de pârâul Chineja a fost spart deja, iar oamenii s-au mobilizat și au pus saci de nisip pentru a împiedica o nouă viitură. 

Vezi și

În Galați, în oraș pe faleză, au ajuns deja foarte multe animale moarte laute de apă din localitățile care au fost lovite crunt. Pompierii au strâns, doar în această după-amiază, 25 de oi din apele Dunării din dreptul falezei din Galați.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Inundații în Galați. Comuna Slobozia Conachi, acoperită de noroi. Animalele moarte au fost duse de ape până pe faleza Dunării