Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, sezonul 7. Proba care i-a adus în pragul disperării pe concurenţi. "Urlam ca bezmeticele"

Asia Express, sezonul 7. Concurenții s-au grăbit să înceapă o nouă zi de aventură. Echipele au avut de dus la bun sfârșit o probă care în teorie părea simplă, însă le-a dat mari bătăi de cap.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 22:18

Asia Express, sezonul 7. Proba care i-a adus în pragul disperării pe concurenţi. "Urlam ca bezmeticele" Asia Express, sezonul 7. Proba care i-a adus în pragul disperării pe concurenţi. "Urlam ca bezmeticele"

Echipele s-au confruntat cu o situație apare, iar răbdarea le-a fost pusă la grea încercare. Misiunea de a face cumpărături s-a dovedit a fi una stresantă, scrie a1.ro.

Lista de cumpărături din piață i-a adus la capătul răbdării pe concurenți

Fiecare echipă a primit o sumă exactă de bani și o listă, pe care a trebuit să o memoreze. Discuțiile cu localnicii și provocarea de a ține minte tot ce era pe lista respectivă, dar și de a se încadra într-un anumit buget le-a întins nervii concurenților.

Articolul continuă după reclamă

„Nu am negociat deloc!”, spune Nicolai Tand. „Noi nu știm dacă pronunțăm bine cuvintele lor. Repeți și de 50 de ori în capul tău.”

Pe acelaşi subiect

„Irina ne-a spus că o să conteze cu câți bani ne întoarcem”, spune Sorin Brontei.

„Ne întoarcem în piață! (...) Nu mă dispera de cap!” îi spune Ioana State lui Mane Voice.

Odate ce tot mai multe echipe ajung în piață, spiritele se încing. Timpul este cel mai mare adversar al lor, iar acum se adaugă și lista inedită de cumpărături.

„Cu ce-am greșit, Doamne, de pățesc asta? Ce-am făcut?” izbucnește Oana, după ce cu greu au găsit o mașină care să-i ducă în piață. „Ăsta este blestemul autostopului. (...) Nu mai are benzină.”

Deși s-au întors primii cu lista de cumpărături, Nicolai Tand și Sorin Brontei au fost întorși din drum, deoarece nu au ținut bine minte un ingredient.

„Am plecat în piață...” spune Selina.

Între timp, Nicolai și Sorin încercau să-și recupereze banii de la vânzători.

„Nu, m-am enervat. Adică, n-ai cum...” își iese Victor Slav din minți când nu reușește să se înțeleagă cu vânzătorii. „Ce e așa de greu?”

„Am pierdut celelalte cuvinte...” adaugă dezamăgit Victor Slav. „Ne-a dus undeva unde erau niște pui.”

Andreea Samson și-a ieșit din fire în fața Ancăi Țurcașiu

Nici Anca Țurcașiu și Andreea Samson nu au avut parte de o probă mai liniștită: „S-au încurcat în mintea noastră...”

„Ne grăbim, ne grăbim și tot în spate suntem”, spune Ioana.

Două echipe au ajuns în același timp la una dintre tarabe: „Avantajul lor eu cred că a fost că au întins banii”, spune Mane.

„Și noi vrem să plecăm”, spune Ioana State.

„Aici asta este problema, că noi suntem agitați și ei nu înțeleg și nu pot să facă două lucruri deodată”, spune Andreea.

După ce Ioana i-a făcut observație Ancăi Țurcașiu că erau acolo de dinainte să vină echipa lor, Anca și-a cerut scuze: „Iartă-mă, iubito!”

Ioana i-a cerut ajutorul cu un cuvânt, însă Anca a zis că nu-l mai știe: „În 30 de secunde îl uitase, îți dai seama.”

„Veniseră și Victor și Selina, care au respectat mai tare faptul că eram înaintea lor și au așteptat”, relatează Mane.

Andreea Samson și-a pierdut răbdarea în timpul probei, după ce Anca Țurcașiu nu îi dătea dreptate în pronunția unui cuvânt de pe listă.

„Ascultă-mă!” îi strigă Andreea.

„Nu țipa la mine”, îi spune Anca.

„Iartă-mă, te rog. Dar ai încredere în mine”, îi cere Andreea.

Relațiile dintre concurenți au fost puse la grea încercare în timpul acestei probe.

„A fost prima oară când am țipat cu nervi”, se scuză Andreea. „M-am enervat pe mine, în primul rând, că nu mai țineam minte.”

„Aoleu, ce mă bagă în ceață”, se plânge Cosmin Vîjeu.

„Nu mai știu cum se pronunță”, spune dezamăgită Ioana.

„Aveam cinci produse, haide repede”, spune Victor Slav.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

„Nu ne-a venit să credem. Ne-a trimis să cumpărăm pui”, spune Carmen. „Am încercat să negociem, dar nu ne-a ieșit.”

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Media » Asia Express, sezonul 7. Proba care i-a adus în pragul disperării pe concurenţi. "Urlam ca bezmeticele"