Antena Meniu Search
x

Video Accidentul violent din Botoşani, cu 6 răniți, între care o gravidă, a fost filmat. Şoferiţa din Ucraina a intrat glonţ în intersecţie

Şase oameni au ajuns la spital, după un accident în care au fost implicate două maşini, într-o localitate din Botoşani.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 08:19

Vezi și

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum o maşină condusă de o femeie de 41 de ani din Ucraina ajunge în intersecţie, dar nu acordă prioritate. Se loveşte de autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. 

Patru femei, dintre care una însărcinată, un bărbat şi un băieţel de un an şi şase luni au ajuns la spital. Şoferiţa a fost testată cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat de poliţişti din cauza rănilor suferite. 

Toți cei implicați în accident au ieșit singuri din mașini

Potrivit ISU Botoșani, toți cei șase răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale.

"Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Vârfu Câmpului. În eveniment au fost implicate două autoturisme. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ Botoșani. Aceștia au găsit șase persoane rănite, patru femei, din care una însărcinată, un bărbat și un băiețel de 1 an și 7 luni. Toate victimele erau ieșite din mașini. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accidentul violent din Botoşani, cu 6 răniți, între care o gravidă, a fost filmat. Şoferiţa din Ucraina a intrat glonţ în intersecţie