Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani din Galați şi-a ucis bunica pentru că nu era de acord cu relaţia sa cu o fată

Crimă atroce în localitatea gălăţeană Cuza Vodă. Un adolescent de 16 ani şi-a ucis bunica de 75 de ani, pentru că bătrâna nu era de acord cu relaţia sa cu o fată. Băiatul a lovit-o pe femeie cu un topor.

de Redactia Observator

la 29.11.2019, 11:37

Vezi și

Crimă atroce în localitatea gălăţeană Cuza Vodă. Un adolescent de 16 ani şi-a ucis bunica de 75 de ani, pentru că bătrâna nu era de acord cu relaţia sa cu o fată. Băiatul a lovit-o pe femeie cu un topor. El a fost reţinut şi urmează să ajungă în faţa unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Descoperirea a fost făcută de o vecină, care fusese alertată de una dintre fiicele bătrânei, aflată în Italia.

Medicii de pe ambulanţă au anunţat imediat autorităţile. După cercetările la faţa locului, criminaliştii i-au luat repede urma nepotului. L-au prins chiar în sat şi au aflat şi de ce ucis-o pe bătrână.

Localnicii nu se aşteptau ca băiatul, despre care spun că era un copil bun, să facă aşa ceva

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii vecinii spun însă că mai fura şi bani de la bătrână, ca să aibă ce să cheltuie cu fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani din Galați şi-a ucis bunica pentru că nu era de acord cu relaţia sa cu o fată