Antena Meniu Search
x

Adolescent din Vaslui rupt cu bătaia de părinţii iubitei şi înecat într-un pârâu

Un adolescent din Vaslui a fost rupt cu bătaia de părinţii iubitei şi înecat într-un pârâu. Băiatul a rămas fără dinţi în gură şi e în continuare ameninţat cu moartea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.10.2019, 10:55

Adolescent bătut
Adolescent din Vaslui rupt cu bătaia de părinţii iubitei şi înecat într-un pâru - Twitter

Un adolescent din Vaslui a fost rupt cu bătaia de părinţii iubitei şi înecat într-un pârâu. Băiatul a rămas fără dinţi în gură şi e în continuare ameninţat cu moartea.

Un adolescent de 17 ani din comuna Rebricea, Vaslui, a văzut moartea cu ochii, duminică seara, când părinţii fetei pe care o iubeşte, din sat cu el, l-au bătut până l-au lăsat lat. "S-au mai întâlnit prin sat, tatăl fetei i-a spus de mai multe ori că-l omoară, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai văzut niciodată.

Ambii părinţi ai fetei au sărit pe băiat şi l-au bătut de l-au lăsat inconştient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au băgat într-un pârâu, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui şi au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi.", a declarat un martor la incident, pentru Vremea Nouă.

Imediat după bătaie, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, însă din cauza rănilor suferite, medicii au decis transferul ei la o unitate sanitară din Iaşi. 

Sursa citată scrie că poliţiştii fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, dar agresorul nu a fost reţinut. Părinţii adolescentului băgat în spital spun că şi fata pe care o iubeşte e bătută de părinţii ei, constant.

Reprezentantii IPJ Vaslui au declarat s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. "Am fost sesizaţi pe 13 octombrie, la ora 20:52, de către sora victimei cu privire la faptul că fratele ei a fost agresat. Colegii mei care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.", a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescent din Vaslui rupt cu bătaia de părinţii iubitei şi înecat într-un pârâu