Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă din Galați, în stare gravă după ce a născut prematur acasă. Ar fi intrat în travaliu după ce a fost bătută de tată. Bebelușul a murit lângă ea

Caz şocant în Galaţi unde un bărbat a sunat la 112 ca să anunţe că fiica sa, însărcinată, are nevoie de medici. Echipajul a descoperit că fata de 17 ani născuse prematur, iar bebeluşul era în stare gravă. Grav este faptul că tânăra ar fi intrat în travaliu după ce a fost lovită de tatăl său. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.06.2024 , 14:13

Au fost deschise mai multe anchete în acest caz tocmai pentru a se afla ce s-a întâmplat. Tatăl ar fi lovit-o pe fiica sa de 17 ani și tot el a sunat apoi la 112 să anunțe că fata sângerează abundent, fără să ofere însă prea multe detalii.

Tânăra ar fi intrat în travaliu după ce a fost lovită de tatăl său

Când echipajul de pe ambulanță a ajuns la domiciliul respectiv, a observat faptul că adolescenta născuse prematur, un bebeluș de două kilograme care era în stop cardio respirator. Medicii au încercat să-l salveze însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el și a fost declarat decesul. 

Vezi și

Fata de 17 ani a fost și ea transportată în stare destul de gravă la spital, unde primește îngrijiri medicale dar și consiliere psihologică. S-au deschis mai multe anchete în acest caz, atât un dosar pentru pentru ucidere din culpă, cât și o anchetă a celor de la Direcția pentru Protecția Copilului. pentru a vedea cu exactitate cum s-a ajuns la această situație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Adolescentă din Galați, în stare gravă după ce a născut prematur acasă. Ar fi intrat în travaliu după ce a fost bătută de tată. Bebelușul a murit lângă ea