Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel ar putea lipsi de la înmormântarea Stelei Popescu. Recent, marele actor a făcut o mărturisire cutremurătoare

Alexandru Arşinel este devastat de moartea Stelei Popescu. Împreună au format cel mai îndrăgit cuplu umoristic din România, timp de patru decenii.

Alexandru Arşinel este devastat de vestea morţii prietenei şi colegei sale, Stela Popescu. Împreună au format cel mai îndrăgit cuplu umoristic din România, timp de patru decenii. 

Stela Popescu s-a stins din viață fulgerător, joi după-amiază, la casa sa din București. Artista în vârstă de 81 de ani a fost găsită fără suflare de către fiica sa.

Înainte cu câteva luni ca Stela Popescu să plece dintre noi, Alexandru Arșinel a vorbit într-un interviu despre marii actori care ne părăsesc și a spus că nu mai suportă să participe la înmormântări.

Pe acelaşi subiect

“Nu mai pot să mă duc, întotdeauna în teatru am avut o poziţie mai răsărită, să spun aşa, adică eram ăla care trebuia să ţin cuvântul la înmormântarea lui Puiu Călinescu, la Zizi Şerban… şi mi-a venit rău la un moment dat.

Şi am zis că nu pot să mă mai duc. Lâsând deoparte şi condiţia mea fizică după atâtea operaţii de hernie, nu pot să merg să stau în picioare, dar nici să mă duc să stau jos în fund în biserică în timp ce toată lumea în picioare… psihic nu mi-e bine, mai ales că SUNT ŞI EU PE LISTĂ”, a declarat atunci Alexandru Arșinel, potrivit jurnalul.ro.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au început să lucreze împreună din anul 1978 şi pregăteau un spectacol aniversar, pe 8 decembrie.

"Aplauze, Aplauze" ar fi marcat 40 de ani de activitate a cuplului. Din păcate, pe Stela Popescu aplauzele o vor însoţi pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel ar putea lipsi de la înmormântarea Stelei Popescu. Recent, marele actor a făcut o mărturisire cutremurătoare