Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Arşinel, condus pe ultimul drum. Marele actor va fi înmormântat astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu

Actorul Alexandru Arşinel va fi înmormântat duminică, în Cimitirul Bellu din Capitală.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 17:54

Vezi și

Vineri, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost depus în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" pentru ca admiratorii săi să îi poată aduce un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc la ora 12.00.

Alexandru Arşinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arşinel suferea de mai multă vreme de afecţiuni cardiace, iar de două săptămâni se afla internat la Spitalul Universitar, din Capitală, la terapie intensivă. În anul 2013 a fost supus unui transplant de rinchi, apoi au urmat două intervenţii pe cord. Anul trecut a fost infectat şi cu COVID. 

Toți colegii de breaslă ai maestrului Alexandru Arșinel, actori și directori de teatre, au rămas fără cuvinte. Cel puțin, asta au spus după ce au aflat vestea. Vestea care a venit joi seară, de la Spitalul Universitar, acolo unde actorul era internat de pe data de 15 septembrie. De o săptămână, fusese transferat pe secția de terapie intensivă. Maestrul avea probleme grave de sănătate, inclusiv un transplant de rinichi, realizat în anul 2013.

Alexandru Arșinel lasă în urmă o carieră fabuloasă, 60 de ani petrecuți pe scenă. Ne-a bucurat pe toți în piese de teatru, spectacole de comedie, dar și filme și este recunoscut pentru colaborarea sa extrem de lungă cu Stela Popescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel, condus pe ultimul drum. Marele actor va fi înmormântat astăzi, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu