Antena Meniu Search
x

Tânăra care a ucis un băiat cu un pantof cu toc, într-o discotecă din Tâmpa, arestată după 12 ani la Napoli

Anca Maria Murg, o româncă în vârstă 30 de ani, plasată pe lista 'Most Wanted' a Interpol după ce a omorât un tânăr cu un pantof cu toc într-o discotecă din Tâmpa (Hunedoara), a fost arestată la Napoli.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.11.2019, 16:43

Anca Maria Murg, o româncă în vârstă 30 de ani, plasată pe lista 'Most Wanted' a Interpol după ce a omorât un tânăr cu un pantof cu toc într-o discotecă din Tâmpa (Hunedoara), a fost arestată la Napoli.

Carabinierii din Napoli au reuşit să o identifice şi să o prindă pe Anca Maria Murg în localitatea Scafati (provincia Salerno).

Românca în vârstă de 30 de ani era pe lista celor mai căutaţi infractori condamnaţi din Europa pentru o crimă odioasă comisă în anul 2007, într-o discotecă din Tâmpa,comuna Băcia, județul Hunedoara.

Tânăra româncă a fost arestată de autorităţile italienie, iar în prezent aşteaptă să fie extrădată pentru a-şi executa pedeapsa.

Pe acelaşi subiect

În anul 2013, Anca Maria Murg a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara la 20 de ani de închisoare pentru crimă, însă tânăra a reuşit să fugă şi să se ascundă în toţi aceşti ani.

Românca era căutată pentru o crimă comisă într-o discotecă din Braşov cu un pantof cu toc

Tânăr ucis cu un pantof cu toc într-o discotecă

Crima odioasă pentru care Anca Maria Murg îşi va petrece următorii 20 de ani într-o închisoare din România s-a petrecut pe 16 septembrie 2007, notează giustizianews24.it.

Tânăra, atunci în vârstă de numai 18 ani, se afla într-un club de noapte din Tâmpa, alături de câţiva prieteni.

La un moment dat, între grupul fetei şi alţi tineri din discotecă a izbucnit un scandal.

Un tânăr de 18 ani, din grupul rival, a căzut la pământ în timpul bătăii generale, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele, cu o piatră, dar şi cu o bâtă de baseball.

La final, Anca Maria Murg, încălţată cu pantofi cu toc, l-a călcat pe tânăr pe cap atât de puternic încât tocul i-a străpuns craniul.

Medicii legişti au stabilit că lovitura aplicată cu pantoful a fost cea care i-a fost fatală tânărului de 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăra care a ucis un băiat cu un pantof cu toc, într-o discotecă din Tâmpa, arestată după 12 ani la Napoli