Antena Meniu Search
x

Anunțul Metrorex, după ce a început să curgă apă caldă în stația Gorjului. Un punct de acces a fost blocat temporar

Reprezentanții Metrorex au anunțat că se blochează temporar un punct de acces al stației de metrou Gorjului, după ce s-a avariat o conductă de apă caldă.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 18:30

stație de metrou în București
Anunțul Metrorex, după ce a început să curgă apă caldă în stația Gorjului - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"La stația de metrou Gorjului, ieșirea spre Piața Gorjului, a fost avizată o înfiltrație la baza scărilor de acces. În urma verificărilor efectuate la față locului s-a constatat că avaria a fost produsă de o conductă a furnizorului cu apă caldă din București. Apă se scurge în rigolele din stație, însă nu afectează circulația trenurilor de metrou", au transmis reprezentanții Metrorex.

Metrorex: Nu a fost afectată circulația de la metrou

La acest moment, atât echipe specializate Metrorex, cât și echipe ale furnizorului cu apă caldă se află în stație și iau toate măsurile pentru a remedia situația cât mai repede posibil. Precizăm că în urma acestei avarii nu a fost afectată circulația trenurilor sau siguranța călătorilor, accesul în stație desfășurându-se în condiții normale, au precizat reprezentanții companiei.

Accesul dinspre Piața Gorjului al stației de metrou se închide temporar, din cauza avariei. Călătorii au fost rugați să utilizeze celălalt punct de acces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anunțul Metrorex, după ce a început să curgă apă caldă în stația Gorjului. Un punct de acces a fost blocat temporar