Antena Meniu Search
x

Atac barbar al unui bărbat din Satu Mare: şi-a înjunghiat colegul de muncă de 11 ori. Victima, în comă

Incident violent petrecut astăzi, 21 decembrie, în Satu Mare. Pe fondul consumului de alcool, doi paznici s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei şi-a înjunghiat colegul de 11 ori.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 16:04

Atac barbar al unui bărbat din Satu Mare: şi-a înjunghiat colegul de muncă de 11 ori. Victima, în comă
- Shutterstock

Potrivit obiectiv-sm.ro, un bărbat în vârstă de 46 de ani, paznic la o firmă din Satu Mare, a fost înjunghiat de 11 de ori de un coleg de muncă, tot paznic. Bărbatul înjunghiat a ajuns în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Satu Mare, el fiind plasat în comă indusă de medici.

Conform PresaSM, incidentul a avut loc în jurul orei 03:00 dimineaţa, atunci când poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 62 de ani, care a spus că şi-a înjunghiat colegul de muncă. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că totul a pornit pe fondul consumului de alcool, victima primind mai multe lovituri de cuţit la nivelul membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona abdominală.

Pe numele bărbatului în vârstă de 62 de ani s-a înctomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, acesta fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atac barbar al unui bărbat din Satu Mare: şi-a înjunghiat colegul de muncă de 11 ori. Victima, în comă