Antena Meniu Search
x

Au băut, apoi s-au luat la ceartă. Femeie de 53 de ani din Sărmăşag, arestată după ce şi-a înjunghiat iubitul

Scandal de la băutură. O femeie din Sărmăşag şi-a înjunghiat iubitul în abdomen, după un conflict spontan. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 15:41

- Shutterstock

O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen, a informat luni, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

"În fapt s-a reţinut că, în data de 8 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între inculpată şi persoana vătămată, concubinul acesteia, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care femeia a luat un cuţit cu lama de opt centimetri şi i-a aplicat bărbatului o lovitură cu cuţitul în zona abdominală, provocându-i o plagă înţepată penetrantă în cavitatea peritoneală, punându-i în primejdie viaţa", se arată în comunicatul procurorilor.

Potrivit sursei citate, în aceeaşi zi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei pe o durată de 24 de ore, iar în 9 septembrie, procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, măsură admisă de judecătorul de la Tribunalul Sălaj.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a precizat luni, pentru Agerpres, că bărbatul înjunghiat a fost supus unei operaţii chirurgicale, iar în acest moment este în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Au băut, apoi s-au luat la ceartă. Femeie de 53 de ani din Sărmăşag, arestată după ce şi-a înjunghiat iubitul