Antena Meniu Search
x

Au operat-o de apendicită, dar avea o tumoare la colon. Viaţa unei tinere din Vaslui, în pericol după ce medicii i-au greşit diagnosticul

O elevă de 17 ani din comuna Banca, Vaslui trece prin momente dificile după ce medicii au diagnosticat-o greşit şi au operat-o pentru apendicită, deşi nu era necesar. Fata suferea de o tumoare la colon, iar acum medicii din Iaşi luptă să îi salveze viaţa fetei.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 12:33

O tânără din Vaslui a fost operată de apendicită, deşi avea tumoare la colon
O tânără din Vaslui a fost operată de apendicită, deşi avea tumoare la colon - Shutterstock

O tânără de 17 ani, eleva unui liceu din Bârlad, trece prin momente cumplite după ce în urma unei simple operaţii de apendicită, a aflat că de fapt suferă de o tumoare la colon, pe care doctorii nu a reperaseră anterior. După ce a fost transferată la spitalul din Iaşi, s-a constatat că fata nu avea nevoie nici de operaţia la apendicită, relatează 7est.ro.

A fost alergată între spitale, până când medicii au aflat adevăratul diagnostic

La doar o săptămână după operaţie, starea tinerei a devenit din ce în ce mai precară. Ajunşi din nou la spital, medicii a transmis familiei că fata făcuse un periton şi toată zonă abdominală avea o infecţie, dar i-au asigurat că nu este niciun motiv de îngrijorare. După doar jumătate de oră după ce a ajuns la spitalul din Iaşi pentru investigaţii de specialitate, doctorii au internat-o şi i-au confirmat noul diagnostic, tumoare la colon. Tânăra este în prezent internată la spital şi a trecut printr-o operaţie de înlăturare a tumorii.

Familia adolescentei a făcut un apel public către oameni pentru a dona sânge pentru fiica ei, care trece printr-o situaţie dificilă. „Dacă sunteți binevoitori sau cunoașteți persoane ce au aceste grupe de sânge, AB- , A-, B- sau O, vă rog să donați pentru copilul meu”, este apelul mamei, citează stiripesurse.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Au operat-o de apendicită, dar avea o tumoare la colon. Viaţa unei tinere din Vaslui, în pericol după ce medicii i-au greşit diagnosticul