Antena Meniu Search
x

Video "Au venit copiii după mine. Vino că pe Ionica a băgat-o în casă". Un tată din Brăila povesteşte oroarea prin care a trecut fetiţa lui acum 3 luni, la colindat

Caz şocant în Brăila. Un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la aproape trei luni după ce ar fi violat o copilă de 14 ani, care îl colinda. Fata era împreună cu fraţii ei, iar când s-a oprit la casa individului, copila a fost trasă cu forţa în locuinţă, unde a fost agresată. Mai mult, monstrul ar fi legat-o pe fată de mâini, a ameninţat-o cu un cuţit, iar în urma abuzului copila a rămas însărcinată. Atenţie, avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 08:13

Vezi și

Scena teribilă s-a întâmplat pe 31 decembrie în satul Tătaru din judeţul Brăila.

Copila de 14 ani a mers împreună cu fraţii ei şi câţiva prieteni la colindat, iar la un moment dat, tinerii s-au oprit să-l ureze şi pe monstrul cu chip de om. În acel moment, bărbatul de 45 de ani a tras-o pe fată în casă. Acolo a violat-o. 

Gheorghe Poparlan, tatăl fetei violate: A mers fata cu pluguşorul, cu trei copii. Au venit copiii după mine. Tată, vino! Nea Gheorghe, vino imediat că pe Ionica a băgat-o în casă şi o violează. 

Legată şi ameninţată cu un cuţit

Pe acelaşi subiect

Alertat de cei care o însoţeau pe copilă, dar mai ales speriat, tatăl copilei s-a dus glonţ peste bărbat pentru a-şi salva fata din mâinile agresorului. A încercat să-şi recupereze copila, însă în zadar, aceasta era legată şi ameninţată cu un cuţit de bărbat.

Gheorghe Poparlan: Am intrat în casă. Am bătut. Băi Ionica, unde ești? Ea era legată sub pat. Dă-i drumul la fată. Sau ieşi afară că mă duc să anunţ poliţia. Nu puteam să sparg uşile. 

Când a văzut că individul nu are de gând să-i elibereze fata, tatăl copilei a cerut ajutorul poliţiei. 

Gheorghe Poparlan: După ce am vorbit mi-a spus poliţia stai pe loc, nu pleca de acolo. A ieşit afară imediat dacă a strigat poliţia. Poliţia i-a luat declaraţie fetei. Cum, unde a violat-o şi unde a fost legată. 

La trei luni distanţă, fata a aflat că este însărcinată

După ce a fost salvată din casa agresorului, copila a fost dusă la spital. Acum, la trei luni distanţă, adolescenta a aflat că este însărcinată cu cel care a profitat de inocenţa sa.

Gheorghe Poparlan: Mi-a fost greu că am muncit atât cu copiii mei, iar nenorocitul acesta şi-a bătut joc. Şi noaptea o scarpin în cap că sare din somn. A rămas cu frica asta.  

Abia ieri, bărbatul care a violat-o pe fata de 14 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Au venit copiii după mine. Vino că pe Ionica a băgat-o în casă". Un tată din Brăila povesteşte oroarea prin care a trecut fetiţa lui acum 3 luni, la colindat