Antena Meniu Search
x

Copilă de 14 ani, violată de un bărbat de 43 de ani, în Brăila. Agresiunea ar fi avut loc în decembrie, când fata a mers cu colindul la el acasă

Caz șocant în Brăila. Un bărbat de 43 de ani a fost arestat, după ce ar fi violat o copilă de 14 ani. Totul s-ar fi petrecut cu câteva luni înainte, în seara de 31 decembrie, când copila și alți prieteni ar fi mers cu colindul la casa bărbatului.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 17:12

Copilă de 14 ani, violată de un bărbat de 43 de ani, în Brăila. Agresiunea ar fi avut loc în decembrie, când fata a mers cu colindul la casa lui
Copilă de 14 ani, violată de un bărbat de 43 de ani, în Brăila. Agresiunea ar fi avut loc în decembrie, când fata a mers cu colindul la casa lui - Shutterstock (poză ilustrativă)

Azi-noapte, 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Tătaru, bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

Copila ar fi fost violată când a mers cu colindul la bărbat

În fapt, în data de 31.12.2023, un grup de tineri ar fi mers cu colindul la bărbatul în cauză, iar la plecare, o tânără ce făcea parte din grupul de colindători, în vârstă de 14 ani, din satul Tătaru, ar fi fost obligată de bărbat să intre în locuința acestuia, unde, prin constrângere, ar fi înteținut raporturi sexuale cu acesta.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Astăzi, 5 martie a.c., Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Acesta a fost încarcerat în C.R.A.P Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Copilă de 14 ani, violată de un bărbat de 43 de ani, în Brăila. Agresiunea ar fi avut loc în decembrie, când fata a mers cu colindul la el acasă