Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul crimei din Bragadiru, unde un tânăr a fost ucis la nuntă. Invitaţii au continuat petrecerea fără să îşi dea seama

Crimă la nuntă. S-a întâmplat în Bragadiru, unde un bărbat a fost înjunghiat şi lăsat să zacă în propriul sânge. Conflictul ar fi reizbucnit pe fondul unor certuri mai vechi, iar reîntâlnirea la nuntă a fost fatală. Multă vreme invitaţii nici nu şi-au dat seama ce se întâmplase. Criminalul a fugit iniţial, dar ulterior s-a predat. 

de Cosmina Balint

la 29.05.2023 , 21:32

Alarma s-a dat seara trecută când, lângă localul unde avea loc o nuntă, a fost găsit un bărbat într-o baltă de sânge. Tânărul era înjunghiat. Invitaţii nici măcar nu şi-ar fi dat seama ce se întâmplă. 

Doru, patron restaurant: Doi dintre invitaţi au ieşit afară şi s-au certat. Nimeni din restaurant nu ştie ce s-a întâmplat pentru că toată lumea era la masă. La un moment dat, am ieşit afară, l-am găsit pe unul dintre baieţi înjunghiat, jos. Am încercat să îi acordăm primul ajutor. Toată lumea s-a panicat. 

O ceartă mai veche a degenerat în crimă la Bragadiru

Vezi și

Cosmina Balin, reporter Observator: Altercaţia a avut loc aici, în parcarea din faţa localului, la scurt timp după ce a început petrecerea. Martorii spun că cei doi se cunoşteau, iar întâlnirea la nuntă ar fi reaprins nişte conflicte mai vechi. Nu a fost scandal înainte, ci doar o discuţie în timpul căreia bărbatul care se află acum pe mâinile poliţiştilor a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt în burtă.

Bărbatul a fost resuscitat, însă medicii nu l-au mai putut salva. Agresorul s-a predat la scurt timp după teribila faptă. Individul este cercetat pentru omor şi riscă ani de grei de puşcărie. 

Cosmina Balint Like

Curioasă fiind de fel și cu multe întrebări la care îmi doresc să aflu răspunsurile, munca de reporter mi-a adus satisfacție încă din prima zi. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Filmul crimei din Bragadiru, unde un tânăr a fost ucis la nuntă. Invitaţii au continuat petrecerea fără să îşi dea seama