Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 43 de ani din Vrancea, la spital după ce s-a urcat pe un stâlp ca să îşi facă un selfie

Un bărbat de 43 de ani, din Odobeşti, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani după ce s-a urcat pe un stâlp pentru a-şi face un selfie, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:02

Bărbat de 43 de ani din Vrancea, la spital după ce s-a urcat pe un stâlp ca să îşi facă un selfie Bărbat de 43 de ani din Vrancea, la spital după ce s-a urcat pe un stâlp ca să îşi facă un selfie - Shutterstock

"La data de 11 septembrie, ora 10,26, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un bărbat de 43 de ani, din oraşul Odobeşti, s-ar fi urcat pe un stâlp al reţelei electrice, situat pe DN 2D, în afara municipiului Focşani şi ar fi rămas blocat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana reuşind să coboare singură până la sosirea acestora. Bărbatul a declarat poliţiştilor că a urcat pe stâlp să facă un selfie", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, bărbatul a fost suferit o arsură de gradul I pe hemitorace stâng, iar după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportat la UPU.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bărbat de 43 de ani din Vrancea, la spital după ce s-a urcat pe un stâlp ca să îşi facă un selfie