Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat de 50 de ani, strivit de tractor în Agrieș. Martorii i-au sărit în ajutor, dar le-a murit în braţe

Primele zile de iarnă, când majoritatea românilor se bucură de minivacanţa de 1 Decembrie, au adus o tragedie asupra unei familii din Bistrița-Năsăud. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit vineri, strivit de tractor. Acesta a rămas prins între utilajul agricol şi un mal de pământ şi s-a stins chiar sub ochii unui pasager şi ai martorilor din trafic. Totul s-a petrecut în localitatea Agrieș, unde echipajele SMURD sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 15:44

Un bărbat de 50 de ani din Bistrița-Năsăud a murit într-un accident tragic, strivit de tractorul în care circula alături de o altă persoană. Totul s-a petrecut în localitatea Agrieș, sub ochii participanţilor la trafic. Văzându-l pe om prins între tractor şi un mal de pământ, mai mulţi şoferi au încercat să-l salveze. Fără succes, însă. Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator, fiind scos pe braţe de sub utilajul agrocol.

Bărbatul a murit pe loc, strivit de tractor

În scurt timp, la faţa locului au ajuns modulul SMURD de la Stația de Pompieri Beclean, cu echipajul de prim ajutor și un echipaj de descarcerare, respectiv echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul de Pompieri Bistrița. De asemenea, s-a intervenit cu un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, județul Sălaj. Toate eforturile salvatorilor au fost în zadar. Nu au mai putut face nimic pentru bistriţean. Medicul care încadrează elicopterul SMURD a fost nevoit să îi declare decesul chiar acolo, a anunţat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Bărbat de 50 de ani, strivit de tractor în Agrieș. Martorii i-au sărit în ajutor, dar le-a murit în braţe