Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat în stare de ebrietate, batjocorit de un tânăr, în Dej. Poliția s-a sesizat abia când filmulețul a ajuns viral pe internet

Poliţiştii din Dej anchetează o bătaie în stradă abia după ce imaginile incidentului s-au viralizat pe internet. Agresiunea a avut loc la începutul lunii. Atunci un bărbat a fost bătut şi pus la pământ de un tânăr însă la acea vreme cazul a fost ignorat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 13:49

Totul s-a întâmplat după ora inchdierii în față unei săli de fitnes din Dej. În imaginile distribuite pe relele de socializare se vede cum mai mulți tineri fac glume pe seama unui bărbat aflat în stare de ebrietate. 

Imaginile incidentului s-au viralizat pe internet

La un moment dat, un individ aflat în acel loc l-a lovit pe bărbat cu piciorul, iar lovitură a fost atât de puternică încât cel din urmă a căzut la pământ. Abia după ce au râs de el cei din jur s-au oferit să îl ajute. Fapta s-ar fi produs la începutul lunii august, și spun martorii, chiar ar fi ajuns acolo și un echipaj de poliție. 

Vezi și

Agenții însă nu l-ar fi întrebat pe cel lovit cum se simte ci doar l-a trimis acasă, fără să raporteze incidentul. Acum însă, după ce videoclipul a început să fie distribuit pe rețelele de socializare și i-a revoltat pe cei care l-au văzut, s-au autosesizat și polițiștii. Fac cercetări pentru loviri și alte violențe, iar după audierea tuturor celor implicați vor stabili și cum vor fi sancționați.

Pe de altă parte, cei de la Inspectoratul județean de poliție Cluj verifică dacă într-adevăr în seară scandalului a ajuns acolo și un echipaj de poliție, care nu ar fi demarat cercetările. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bărbat în stare de ebrietate, batjocorit de un tânăr, în Dej. Poliția s-a sesizat abia când filmulețul a ajuns viral pe internet