Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Odobeşti, cu infarct, a fost trimis să moară acasă de medicii din Focşani

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Odobeşti (Vrancea), a suferit un infarct, însă când a ajuns la spital, medicii l-au trimis să moară acasă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 11.12.2019, 13:58

Bărbatul din Odobeşti a suferit un infarct, însă medicii l-au trimis acasă
Bărbatul din Odobeşti a suferit un infarct, însă medicii l-au trimis acasă - Facebook

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Odobeşti (Vrancea), a suferit un infarct, însă când a ajuns la spital, medicii l-au trimis acasă, acolo unde a şi murit 24 de ore mai târziu.

Drama familiei Bataragă a început pe 30 noiembrie, atunci când bărbatul, soţ şi tată a doi copii, s-a simţit rău, având simptomele unui infarct şi a mers de urgenţă la spital.

Din nefericire pentru el, bărbatul a fost consultat de un medic nefrolog, şi nu de un cardiolog, iar acesta i-a administrat doar o perfuzie cu calmante.

Mai mult, bărbatul din Odobeşti a fost trimis acasă, medicii încercând să îl convingă că nu are nimic grav şi poate sta liniştit.

Pe acelaşi subiect

După aproximativ 24 de ore, bărbatul de 53 de ani s-a stins din viaţă, iar cauza morţii a fost infarctul miocardic acut.

Soţia bărbatului a postat un mesaj emoţionant pe Facebook în tentativa de a trage un semnal de alarmă asupra sistemului medical.

"O alta viata la care serviciul de urgenta a renuntat, numai intr-un interval de o saptamana. Cu acelasi dezinteres a fost tratat sotul meu care prezenta simptome specifice infarctului miocardic, care a fost trimis acasa fiind diagnosticat cu sindrom neurovegetativ. Desi necesita control de specialitate(medic cardiolog) a fost consultat de un medic nefrolog administrandu-i o perfuzie cu calmante. In urma incercarilor de a convinge personalul UPU de a-l tine sub observatie in incinta spitalului si de a-i efectua investigatii de specialitate, acestia au insistat ca nu are nimic grav. Urmatoarea zi, in data de 1 decembrie, sotul meu in varsta de 53 de ani a decedat. Personalul de pe ambulanta a constatat ca decesul a survenit in urma unui infarct miocardic acut.

Va rog sa fim solidari, sa putem curata sistemul medical de oameni care ascund in spatele buzunarelor pline, indiferenta, plictiseala si superficialitatea care conduce in fiecare zi la pierderea de vieti omenesti", a scris Doina Bataragă în postarea de pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Odobeşti, cu infarct, a fost trimis să moară acasă de medicii din Focşani