Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Oneşti şi-a nenorocit soţia, cu acid, apoi s-a urcat la volan şi a intrat în plin într-un TIR

Un bărbat din Oneşti şi-a nenorocit soţia, cu acid, apoi s-a urcat la volan şi a intrat în plin într-un TIR. El a murit pe loc, femeia e în stare critică internată în spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.10.2019, 07:36

Un bărbat din Oneşti şi-a nenorocit soţia, cu acid, apoi s-a urcat la volan şi a intrat în plin într-un TIR. El a murit pe loc, femeia e în stare critică internată în spital.

Un bărbat de 70 de ani, din Onești, a murit pe loc, după ce s-a izbit frontal cu mașina, un VW Passat, de un camion de transport cereale, în apropierea localității Coțofănești. Accidentul s-a petrecut joi seara. Cu doar o oră înainte, bărbatul şi-a stropit soţia cu acid, în casă, după o ceartă conjugală.

În timpul cercetărilor, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Înainte de a se urca la volan, șoferul autoturismului care a provocat accidentul şi-a stropit soţia cu acid. Femeia a fost transportată la spitalul din Oneşti şi apoi transferată la Bacău.

Potrivit IPJ Bacău, poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi, joi, la numărul 112, cu privire la faptul că o femeie a fost stropită cu acid:

"Poliţiştii din Onesti au fost sesizaţi prin apel 112 de faptul că un bărbat şi-ar fi stropit soţia cu o substanţă necunoscută, în zona feţei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, gestul bărbatului fiind ca urmare a unui conflict spontan cu soţia.", a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Oneşti şi-a nenorocit soţia, cu acid, apoi s-a urcat la volan şi a intrat în plin într-un TIR