Antena Meniu Search
x

Cum a încercat să scape de amenzi un bărbat din Timişoara

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timişoara, care obişnuieşte să parcheze unde are treabă, a încercat să scape de amenzile Poliţiei Locale prezentând un buletin de 'născut viu'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.06.2019, 14:29

Bărbatul din Timişoara a prezentat la control un buletin de 'născut viu'
Bărbatul din Timişoara a prezentat la control un buletin de 'născut viu' - Facebook

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timişoara, care obişnuieşte să parcheze unde are treabă, a încercat să scape de amenzile Poliţiei Locale prezentând un buletin de 'născut viu'.

Potrivit poliţiştilor locali din Timişoara, bărbatul conduce un autoturism marca Hyundai şi a fost surprins, în acest an, de şase ori în timp ce staţiona în locuri interzise din centrul oraşului.

"Acesta a încercat să scape de sancțiuni în momentul în care a fost depistat de polițiștii locali legitimându-se cu un 'Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu', care prezintă fotografie, dar nu are datele de identificare reale. Cel în cauză a fost însă identificat și sancționat atât conform OUG 195/2002 pentru staționare în locuri interzise, cât și conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, adunând sancțiuni în valoare de 3885 lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara.

În acest condiţii, punem o întrebare legitimă: cum este posibil ca un astfel de individ să deţină permis de conducere şi să aibă dreptul de a circula liber în trafic?

Cel mai probabil, răspunsul îl vom afla atunci când va fi implicat în vreun eveniment rutier nefericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cum a încercat să scape de amenzi un bărbat din Timişoara