Antena Meniu Search
x

Video Momente şocante surprinse în trafic, pe litoral. Un şofer nervos a lovit cu un baston telescopic geamul unei maşini în care se aflau doi copii

Scene revoltătoare au fost filmate în trafic, în Sudul litoralului, şi au devenit virale după ce au fost publicate pe o reţea de socializare. Un bărbat a fost filmat ieri după-amiază în timp ce loveşte cu un baston telescopic geamul unei maşini în care se aflau doi copii, unul de 4 şi unul de 7 ani.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 24.06.2024 , 13:54

Imaginile au fost publicate chiar de femeia care se afla în maşina lovită cu bastonul telescopic. Ea a cerut sprijinul internauţilor pentru identificarea agresorului. Şi a avut câştig de cauză: însuşi agresorul a comentat la postare. Are însă o cu totul altă variantă a scandalului şi spune că a fost provocat. 

Moment şocant surprins în trafic

Bărbatul care a lovit cu bastonul telescopic geamul maşinii în care se aflau femeia şi cei doi copii spune că soţul acesteia l-ar fi provocat, l-ar fi înjurat în trafic şi mai mult decât atât el susţine că bărbatul femeii ar fi provocat două accidente rutiere. De partea cealaltă, femeia a reacţionat şi a spus că nici nu se pune problema de vreun accident rutier şi chiar dacă ar fi avut loc un schimb de replici, bărbatul nu trebuia să recurgă la astfel de gesturi, mai ales că în maşină se aflau doi copii mici.

Vezi și

În urma imaginilor apărute pe reţeţele sociale, poliţiştii din Agigea s-au autosesizat, au identificat autoturismul care aparţine unei societăţi comerciale din Ploieşti, însă până la acest moment bărbatul nu a fost identificat. Mai mult, femeia nu a depus nicio plângere. Însă poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ameninţare, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Oamenii legii ne sfătuiesc să avem răbdare în trafic în această perioadă este foarte aglomerat, mai ales în sudul litoralului. Pe DN39 care leagă litoralul de Autostrada Soarelui sunt cozi de zeci de kilometri între Eforie Sud şi Agigea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Momente şocante surprinse în trafic, pe litoral. Un şofer nervos a lovit cu un baston telescopic geamul unei maşini în care se aflau doi copii