Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cinci tineri din Botoșani s-au dezlănțuit pe străzi cu furci și topoare, din cauza unor fete. Un bătrân care a încercat să-i despartă a fost lovit și el

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, ieri după amiază, într-o comună din judeţul Botoşani. Patru persoane au ajuns la spital cu răni, iar alte două au fost reținute, după o ceartă începută într-un bar, care a degenerat într-un scandal cu furci, bâte şi topoare. Totul a pornit de la o dispută între cinci tineri, care s-au certat din cauza unor fete. Doi dintre aceştia au decis să-și confrunte rivalii pentru a clarifica situația. Spiritele s-au încins rapid, iar scenele violente au fost oprite doar după intervenția mascaţilor.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 10:01

Scandalul a izbucnit ziua în amiaza mare, pe o stradă din comuna Ungureni, judeţul Botoşani. Cei cinci tineri, printre care doi frați de 26 și 29 de ani, își petrecuseră dimineața la un bar din localitate, iar din senin, între ei a început o ceartă aprigă din cauza unor fete. Deşi şi-au aruncat cuvinte grele, trei dintre indivizi au plecat acasă.

Însetaţi de răzbunare, cei doi fraţi au pornit în trombă spre cei trei rivali.

Înarmaţi cu furci, topoare și bâte, bătăușii au început să lovească în toate direcțiile

Vezi și

Într-o încercare disperată de a calma spiritele, un bătrân de 76 de ani a fost victimă sigură. Unul dintre scandalagii l-a lovit cu o furcă.

Pe acelaşi subiect

Martor: S-au dus în ogradă şi i-au dat cu furca în cap. I-au scos dantura.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: La faţa locului au fost direcţionaţi mai mulţi poliţişti de ordine publică, precum şi cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

În cele din urmă, doar mascaţii au reuşit să pună capăt războiului. Cei doi fraţi au fost reţinuţi imediat de poliţişti, iar ceilalţi tineri şi bătrânul au ajuns la spital cu răni grave. 

Cristian Simionescu, medic Ambulanţă: O victimă de 76 de ani prezenta un traumatism cranio-facial, cu fractură facială. O victimă de 23 de ani, prezenta un traumatism acut de deschis, cu o plagă nivelul capului. Alte două victime de 28, respectiv 29 de ani, care erau policontuzionate. 

Cei doi fraţi de 26 şi 29 de ani urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Cinci tineri din Botoșani s-au dezlănțuit pe străzi cu furci și topoare, din cauza unor fete. Un bătrân care a încercat să-i despartă a fost lovit și el